Brug for en akut tandlæge

Vi har nok været der nogle af os fra den lidt ældre generation, der knækkede lige en tand, der røg lige en plump, der røg lige en flig af fortanden, der kom en massiv tandpine, fordi roden var blottet – det er bare lige de ting jeg kan nævne sådan lige her. Tidligere kunne man ikke bare lige få fat på en akut tandlæge, når man havde brug for det. Jeg kan huske, da min eks mand faldt og slog sine fortænder skæve i en kæmpe brandert, vi ringede til skadestuen, som kiggede på det, men der kom ingen tandlæge. Dommen var dengang, at tænderne nok faldt ud om nogle år. Nu stank han langt væk af alkohol, så de gad næsten ikke behandle ham.

Akutbehandling

Skønt at der er kommet akut tandlæge behandling, også andre steder end bare i København. Hvorvidt der er tilskud fra det offentlige, når man anvender disse akutte tandlæge behandlinger ved jeg ikke, men uanset hvad er det godt at man kan komme til tandlæge når skaden er sket. Jeg søgte på akut tandlæge københavn på nettet, og tandbro.dk kom frem med nogle fine ting som jeg godt kan lide. Høj kvalitet, lave priser, nøjagtig som i udlandet. så har de noget der hedder 15% studierabat på alle frie ydelser, hvad det så end er. Men trygge rammer og rolige omgivelser. Jeg lider selv af tandlæge skræk, så for mig er det vigtigt at jeg kan have tillid til den tandlæge der skal behandle mig akut.

Social profiles