Friske blomster med lang holdbarhed hos Crocca.dk

Det at give blomster har for mig altid været lidt øv, men efter jeg fandt disse friske blomster med lang holdbarhed hos Crocca.dk, ja så er det altid dem jeg giver i gave, når jeg skal til en eller anden begivenhed som værtinde gave. Denne friske buket blomster med lang holdbarhed, kan jo nydes i rigtigt lang tid, og ikke bare en uges tid, som mange af de andre friske blomster buketter kun holder. Jeg var glad for at jeg fik den anbefaling af en af mine venner – som fortalte at hun altid bare gik ind på Crocca.dk og bestilte sine blomster – og mange gange fik hun også lige købt en vase med – så gaven var fuldendt. Denne metode kopierede jeg faktisk omgående, og jeg er så taknemmelig for at jeg blev henvist til Crocca.dk

Flotte blomster fra Crocca.dk

Blomster og vase – det er nu blevet min favorit værtindegave, og dem der har fået dem, er blevet glade for gaven, og den står altid fremme når jeg senere besøger dem – så smagen er faldet i god jord. Jeg må også sige, at der er mange flotte ting hos Crocca Brugskunst, og man kan nemt finde en gave til dem der allerede har alt – for deres ting er bare så flotte og unikke, og i de fleste tilfælde kender jeg jo også de mennesker jeg giver gaver godt, så jeg også kender deres stil og hvad der vil falde i god jord og ikke – så Crocca brugskunst har noget alle andre ikke har.

Social profiles