Indre balance med Tai Chi øvelser

Tag med på en oplevelse med sporten fra Kina man kalder Tai Chi – det er en sportsgren som alle kan være med på – også selvom man ikke lige er den sportslige type. Jeg kan huske, jeg valgte denne sportsgren da jeg var lidt kraftigere end i dag, og min kondi var helt i bund – min veninde tog mig med på et kursus med Tai Chi og Qi Gong undervisning, og jeg har kun svedt så meget når jeg løb alt hvad jeg kunne efter jeg kom i god form – det fortæller selvfølgelig også noget om min kondi, men det at langsomme bevægelser og øvelser kunne få min svedproduktion så meget i gang, det var mig en gåde. Nu var jeg så heldig, at jeg fik en forklaring på, hvorfor at min krop reagerede som den gjorde, og det var fordi der var ubalance i to af mine meridianer. Så man kan sige at de der Kinesere kan noget.

Tai Chi øvelser og instruktør

Det gælder om at finde en god instruktør som Torben Bremann, der er Europas dygtigste Tai Chi og Qi Gong lærer – han underviser både hold, men også individuelt. Skulle man så også lige have lyst at få sig denne instruktør uddannelse, så kan man også få den hos ham. Jeg laver disse tai chi øvelser hver morgen, før jeg spiser min morgenmad, og det er blevet en slags rutine hos mig, nøjagtig som når jeg tager i fitness eller løber en tur – det giver mig ro i krop og sjæl.

Social profiles