Kompatible toner til printer

Hvor er det interessant at se, hvor stor forskel der er på de originale toner til min Canon printer – jeg var virkelig ved at falde ned af stolen da jeg så det – tænk sig jeg kunne næsten få mine toner til 1/3 del af prisen hos Billigtoner.dk – og så kommer spørgsmålet jo, om kvaliteten er lige så god. Jeg kan kun sige, at jeg har været fuldt ud tilfreds med de kompatible toner jeg købte til min Canon printer, og dem af mine venner der også handler hos Billigtoner.dk og køber de her kompatible toner – siger også at kvaliteten er i top, og at ens printer ikke tager skade af det. Jeg kan kun undre mig over hvordan Billigtoner.dk kan producere eller forhandle disse kompatible toner til disse fordelagtige priser – men det er jo bare dejligt for os forbrugere.

Toner til Canon FX-3

Det var virkelig lykken da jeg fandt disse fordelagtige toner til min Canon FX-3, og hvis der er andre der ligesom mig er noget skepsis overfor de her kompatible toner, så kan jeg bare sige, at der er ikke noget at være bange for. Der findes mange toner til printer mange steder, men jeg tror nok at Billigtoner.dk er Danmarks billigste med deres toner og blækpatroner – jeg kan garantere for at kvaliteten er i orden, og at de har 100% tilfredshedsgaranti, så man kan jo altid få sine penge tilbage, hvis man er utilfreds med produktet – det i sig selv, fortæller jo at tingene bare er i orden.

Social profiles