Tai Chi og Qigong med Torben Bremann

Det forlyder sig at Torben Bremann er Europas dygtigste Tai Chi og Qigong lærer – så hvis man gerne selv vil kunne beherske denne sportsgren og gerne vil lære af den bedste, så er det stedet. Jeg selv har haft den glæde at blive undervist af Torben Bremann i både Tai Chi og Qigong, og selvom jeg har haft en del individuelle undervisnings sessions, så er der stadig lang vej foran mig, for bare at komme i nærheden af den faglighed han udviser. Men som der engang var en der fortalte mig, al begyndelse er svær, og ja, det er det også at lære Tai Chi og Qigong – for det er noget helt andet end det man kender til her i Danmark – der er en helt anden livs filosofi bagved, og den er ikke bare lige sådan at få integreret i sig selv.

Tjek taichiogqigong.dk ud hvis du vil lære af den bedste

Det gjorde jeg – og det kan jeg kun varmt anbefale andre også lige at gøre – for hvis man vil lære Tai Chi og Qigong så gå efter guldet, som jeg plejer at sige. Torben Bremann underviser både privat og individuelt og på hold – og man kan også bare melde sig til en af hans workshops for lige at se hvad det i det hele taget er. Jeg selv har lært det mest grundlæggende, men bare den smule gør at jeg kan finde min indre ro og balance når jeg laver mine øvelser som jeg har lært af Torben Bremann.

Social profiles