Teststrimler til måling af blodsukker

Flere og flere får diabetes – og med alderen er det mest diabetes 2 der kommer af mange forskellige livsstils årsager. Jeg har heldigvis ikke selv fået diabetes, men kender flere der har fået typen 2. Det at de sidder hele tiden og skal måle hvor deres blodsukker ligger, kræver et eller andet apparat hvortil der hører en lille strimmel, hvor blodet skal ned på, så det kan måle blodsukkeret. Medcare.dk har disse teststrimler der passer til Ascensia Contour XT blodsukker apparat – og det er det mærke min kæreste bruger. Jeg fik selv lov til at prøve det engang, for at vi kunne se forskellen på hvor vores blodsukker lå, og det var faktisk meget nemt. Nu er det jo mange strimler der skal bruges dagligt, når man skal have testet sit blodsukker, så det kan hurtigt blive en bekostelig affære, hvis man ikke lige ser sig for.

Blodsukker teststrimler

En af de virksomheder jeg kender der forhandler contour next blodsukker teststrimler er Medcare, og de fås i pakninger af 50 stk. – Jeg kan se at man kan opnå besparelser ved at købe flere pakker ad gangen, og da man jo bruger mange Stripes dagligt, kan det jo godt betale sig at købe stort ind. Jeg er glad for at det ikke er mig der skal tage disse tests hver dag, og tillige stikke mig i maven – men når nu man har fået konstateret sukkersygen, så skal man jo lære at leve med den, og sørge for at have de ting der er nødvendige.

Social profiles