Tilbehør til hunde

Design for pets sælger tilbehør til hunde og generelt til kæledyr. Det er et godt redskab, hvis man gerne vil have taget lidt af kæledyrets tid, eller man bare mangler en slags dyrepasser for et stykke tid. Derudover styrke det hundens helbred og gør den generelt gladere.

Firmaet sælger bredt ud af mange og meget forskellige produkter. De har både kosttilskud legetøj med mere til de større og gamle hunde og katte, men du finder endda også produkter og en masse god inspiration til din lille hvalp eller killing.

Firmaet startede fordi de godt selv kunne ønske sig lækre produkter og ting til hunde og katte, som matcher den skandinaviske livsstil og boligindretning. Design For Pets dk vil gerne skille sig ud fra øvrige leverandører i Danmark, og importerer derfor sine produkter fra det italienske firma United Pets, og de er derfor også den største danske forhandler af deres produkter.

Design for pets er kendt for deres salg af en masse unikke produkter, som endda er fra kendte brands. Derudover har firmaet et kæmpe stort udvalg af disse produkter, der mest er hundeudstyr og produkter og katteudstyr og produkter. Firmaet har lige fra puder til hunde eller katten, til legetøj og til mad til det lille kæledyr. Firmaet slår i sær igennem på deres altid lækre kvalitet af det købte produkt. Derfor er det altid et sikkert og godt køb, fordi du kan være sikker på en sikkerhed og kvalitet, der ligger helt i top.

Design for pets har en målgruppe blandt hundeejere, katteejere og generelt folk, der ejer kæledyr.

Social profiles