Wallstickers skal sættes op i vater

Sådan nogle wallstickers fra for eksempel https://smartstickers.dk/ er virkelig flotte og spændende at have hængende, og af god grund er der mange hjem, som der vælger at have den slags hængende, for det lader til at være fremtiden af en god grund.
Der er dog én ting, som man skal blive god til at stå for – specielt hvis man har et samlet klistermærke, der udgøres af forskellige enkeltdele, eller man gerne vil sætte nogle flere op ved siden af hinanden, så de ser ud til at komme i forlængelse af hinanden: De skal flugte med hinanden.
Vi kender det nok fra, når man hænger plakater eller malerier op, at man lige prøver sig frem til at starte med, men når man kommer på afstand, så kan man godt se, at det ikke er i vater.
Nogle gange snyder blikket endda en, for når man måler efter, så er det faktisk i vater, men det ser ikke sådan ud sammen med resten af huset; måske er der noget andet ved huset, som der er skævt, der gør, at når man ser det sammen med resten, så ser det ikke ud til at flugte.

De der wallstickers skal bare sidde lige

Det er ikke alle, der er lige god til at hænge ting op, og hvis man aldrig har prøvet det med sådan nogle klistermærker til væggen før, så skal man måske lade nogle, der har forstand på det, om at gøre det, og så kan man selv starte med et mindre af slagsen.
Man skal jo ikke gabe over mere, end man kan tygge, så selvom man måske har udset sig et flot klistermærke, man gerne vil have hængende, så kan det blive en for stor mundfuld at kaste sig over som det første – specielt hvis man ikke har andre til at hjælpe sig med det.
Som sagt skal det klistermærke jo ikke gå i stykker, når man forsøger sig frem til at begynde med, men hvis man ikke har prøvet kræfter med det før, så er der jo en god chance for, at man ødelægger det, og så er der ikke andet for end at købe et nyt.

Social profiles